Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«ВІРМЕНСЬКИЙ МАЙДАН» РОЗІГНАЛИ

Починаючи з минулих вихідних кілька тисяч людей перекрили в Єревані проспект Баграмяна, де знаходиться резиденція президента країни Сержа Саргсяна.

Жителі столиці протестують проти підвищення тарифу на електроенергію, передають закордонні ЗМІ.

Поліцейські вишикувалися в кілька рядів, за ними – спецтехніка і водомети. Заступник начальника поліції Єревана Валерій Осіпян запропонував організаторам акції скласти групу з трьох осіб, які зможуть зустрітися з президентом. Протестувальники відмовилися.

У повідомленні, поширеному прес-службою поліції Вірменії, говориться, що «в разі чинення опору правоохоронцям і непокори законним вимогам, хід не буде вважатися мирним і буде припинено».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож в ніч з понеділка на вівторок поліція, застосувавши спецтехніку і засоби, повністю розігнала «Тарифний майдан» у Єревані. Декотрі з західних ЗМІ передають про понад три сотні мирних жителів, які постраждали під час розгону, і 237 затриманих учасників акції.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності