Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Віртуальна подорож Чорнобилем

prr12На тридцятиліття Чорнобильської катастрофи – 26 квітня 2016 року, польські програмісти підготували віртуальну подорож Чорнобильською зоною.

У столиці України відбулася прем’єра додатку Chernobyl VR Project під назвою «Місто-привид. Світова прем’єра віртуальної подорожі».

Представники польської фірми з Ґлівіц «Farm 51» кілька разів відвідували Чорнобильську зону, мали доступ до найголовніших її куточків у Прип’яті та Чорнобилі, зробили також зйомки з висоти пташиного польоту.

Реалістичну і просторову картинку було сформовано завдяки техніці фотограмметрії та сканування за допогою лазера. Далі розповідає координатор проектів Фонду Відкритий Діалог Наталя Панченко, адже саме «діалогівці» співпрацюють з молодими польськими інформатиками з Сілезії.

Джерело: ПольськеРадіо

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності