Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВІТЕР ПОВАЛИВ ГОЛОВНУ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

Новорічна красуня не витримала штормового вітру і впала. Відновлювати її вже не будуть.

Ніхто з мешканців не постраждав, оскільки на час пригоди Вічевий майдан пустував, передає Курс з посиланням на Галку.

За словами в.о. начальника управління надзвичайних ситуацій МВК Ігоря Влізла, на місці події ще вночі працювали відповідні аварійні служби, адже дерево містило на собі чимало електричної ілюмінації.

Також за словами надзвичайника, шквальний вітер наробив чимало іншої біди в місті — у будівлях людей пошкоджені дахи, на вулицях поламані дерева, з магазинів зірвані рекламні вивіски.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

fr2“Кріпили ялинку аналогічно, як і у всі попередні роки. Всі служби, відповідальні за встановлення ялинки – і Зелене господарство і Міськсвітло – від 4-ї ранку вже були в Департаменті і організовують роботи по усуненню наслідків надзвичайної ситуації. Існуючі кріплення не витримали поривів вітру. На жаль, і сама ялинка і ілюмінації пошкоджені, тому відновлювати її вже не доцільно. Неприємно, але головне, що ніхто не постраждав! Зараз проводяться перевірки по місту інших пошкоджень”, – прокоментував ситуацію керівник Департаменту ЖКГ міста Михайло Смушак у Фейсбуці.

Наразі комунальники вже очислити Вічевий майдан, на ньому залишився лише стовбур ялинки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності