Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Військова провокація на Херсонщині в районі Арабатської стрілки

У суботу, 5 вересня, була спроба захоплення військової частини на Херсонщині, військові застосували зброю, про це повідомляє Командування об’єднаних сил ЗС України:

“ВАЖЛИВО!Сьогодні, 05 вересня, близько 17.00 чергова зміна одного з підрозділів, який виконує бойові завдання у Херсонській області, застосувала зброю, здійснивши кілька пострілів, попереджуючи протиправні дії окремої групи громадян України.Інцидент стався на межі військового об’єкту, що розташований .

Після застосування зброї на попередження зазначені громадяни припинили здійснення протиправних дій по відношенню до особового складу, що несе службу з оборони військового об’єкту. Постраждалих унаслідок інциденту немає.

На місці події працюють правоохоронні органи.Командування об’єднаних сил Збройних Сил України застерігає громадян України від протиправних дій по відношенню до військових об’єктів та військовослужбовців, які виконують бойові завдання у складі угрупування військ у Херсонській, Запорізькій та Миколаївській областях.Служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про деталі інциденту поки не повідомляється.

ФОТО архівні: анексія РФ в України Криму, 2014 р.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності