Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Влада переконана, що повстання гладіаторів не буде

При тих темпах, як сьогодні зростає ціна компослуг, при цьому часто неякісних, ціни на продукти, ліки і таке ін., провладні «експерти» невтомно відробляють свої зарплати, заспокоюючи народ чи то саму владу, роблячи їй при цьому «ведмежу послугу».

Так, Костянтин Бондаренко тільки про те, що люди перестануть платити ти ком послуги, які треба науково обґрунтувати, інакше це призведе до якогось колапсу…

А Володимир Фесенко заспокоює тим, що чергового майдану вже не буде:

«На мій погляд, зараз набагато більше ризиків збільшення неплатежів, ніж соціальних бунтів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Соціальні бунти рідко виникають самі по собі, а якщо виникають, то це, як правило, локалізовані прояви протесту. Якщо ж мова йде про досить великих протестних акціях, то їх хтось повинен організовувати. До того ж зараз дуже високий рівень недовіри до всіх політичних сил і практично до всіх політичних лідерів. А це також істотно знижує ймовірність якихось організованих протестних акцій, хоча ризики, звичайно, є.»

Тобто Фесенко намагається переконати і себе і простих українців, що геноцид буде успішно і безкарно продовжуватися, і населення України не буде чинити ніякого опору режиму, адже далі політолог починає полемізувати на тему тарифів в стилі казок Андерсона-Реви
(міністра соцполітики), бездарно розповідаючи як воно би в ідеалі мало би вирішуватися і те, що Гройсман не бажаючи бути камікадзе, буде шукати соціальні компенсатори, щоб мінімізувати можливі ризики.

І це тоді, коли усім зрозуміло, що оплачувати українцям субсидії МВФ не буде, а у бюджеті для цього нема грошей.

Вадим Карасьов вважає, що питання не в тому, буде народ платити чи ні, а в тому, скільки людей із загального числа платників не платитимуть, бо за заявою Кабміну, Уряд вже готовий до того, що 30% споживачів будуть неплатниками, але це дуже оптимістично. А ось якщо йти за песимістичним сценарієм, то не платити будуть, напевно, не 30%, а всі 50% і навіть більше. Люди банально перестануть платити, і вся країна просто потоне в неплатежах, оскільки навіть холодна вода, не кажучи вже про гарячу або тепло, стане недозволеною розкішшю для наших громадян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тому політолог боїться, що «пар в котлі невдоволення при відсутності нормальних компослуг при захмарних цінах може банально соціально підірвати країну. Тому потрібно поменше поїздок за океан, побільше конкретної практичної роботи «в полях», радить Карасьов, інакше можна пройти крапку неповернення, і тоді 300-тисячна армія озброєних до зубів владоохоронців вже нікого не врятує від озброєних кухонними ножами рабів.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності