Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Внесок на музей Шевченка

DSC_0526Івано-Франківська обласна організація Партії регіонів від самого початку активно підтримала ідею створення при обласному Народному Домі «Просвіта» музею Великого Кобзаря. Місяць тому на засіданні 25 сесії обласної ради очільник обласного об’єднання «Просвіта» Степан Волковецький, говорячи про ідею створення такого музею до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, яке відзначатиметься наступного року, підкреслив, що розпочаті роботи не можуть продовжуватися через брак коштів, і запропонував організувати збір добровільних пожертв. З ініціативи голови Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, голови ОДА Василя Чуднова, котрий був присутнім на тому засіданні облради, збір коштів розпочали члени Партії регіонів Івано-Франківщини.
Приурочивши подію до дня Святого Миколая, представники обласної партійної організації вручили керівництву обласного об’єднання «Просвіта» кошти. Зібрана сума була значно більшою, однак, оскільки нещодавно сім’я одного з голів первинних осередків ПР Косівщини постраждала від пожежі, частину коштів однопартійці вирішили передати потерпілим в якості матеріальної допомоги. Але 15 тисяч гривень від обласної організації Партії регіонів все ж додали до спеціальної скриньки, в якій за цей час від мешканців області вже пожертвували 7 тисяч гривень.
Заступник голови Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів Наталія Перепечко, передаючи кошти, зауважила, що регіонали Прикарпаття з глибокою повагою та любов’ю ставляться до Шевченка, шанують його творчу спадщину і від щирого серця зібрали ці кошти для створення його музею.
«Постать Тараса Григоровича Шевченка настільки значуща для всього українського народу, що свій внесок у створення музею вважає за честь зробити кожен український громадянин. Обласна організація Партії регіонів і надалі підтримуватиме цю благородну ідею. Формування експозиції триватиме ні день, ні місяць, тож збір доброчинних пожертв продовжується, і ми ще допомагатимемо коштами справі вшанування  пам’яті Кобзаря», – підкреслила Н. Перепечко.

Прес-служба ІФ ОО ПР

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності