Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Вогняний терор у селі на Житомирщині

У селі Кишин, Олевського району на Житомирщині дві ночі поспіль, горять сараї. Жителі припускають, що це навмисний підпал і викликали поліцію.68751323_896172370759186_6541722842394787840_o
Про пожежі в селі Кишин, написав місцевий житель Юрій Гайченя у себе на сторінці в Фєйсбук:

“Друзі, односельчани -УВАГА!!!
ДВІ НОЧІ — ДВА ПІДПАЛИ В СЕЛІ!
Минула та сьогоднішня ніч виявилася спекотною для вулиці Семенської в с. Кишин, Олевського району, два підпали будівель, в ночі по одному за ніч згоріли до тла два хліви, — грози не було, електрика не підведена. діти в 12 ночі не граються… Після останніх подій в селі та заяв депутата на сесії виникають питання на які на жаль не має відповідей!
Шановні односельчани!
ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ НА НЕ ЗНАЙОМИХ ЛЮДЕЙ ТА НЕ СОРОМТЕСЯ ЗАПИТАТИ ХТО ЦЕ Є, ПІДОЗРІЛІ АВТО (ХОЧА Б ЗАПИСУЙТЕ НОМЕРНІ ЗНАКИ!) ПОТРІБНО ВИЛОВИТИ ЦЮ ГНИДУ! 

Відео пожежі виклала жителька села Кишин, в коментарях під постом.

Раніше на сесії міськради, депутат Микола Атанов, заявляв що представники аграрної фірми погрожували підпалювати будинки жителів села. Цю інформацію і версію повинні перевірити правоохоронні органи

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності