Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Вона – не Березовський, Литвиненко чи Скрипаль… вона – Гонтарєва. ДТП в Лондоні

Екс-голови Національного банку України Валерія Гонтареву на пішохідному переході в центрі Лондона збив автомобіль.

Мене у понеділок, 26 серпня, вдень на пішохідному переході в центрі Лондона збила машина і я тепер у шпиталі. Зараз поліція проводить розслідування: це нещасний випадок або погрози почали реалізовуватися“, – зазначила Гонтарєва, яка, мабуть, багато читала новин із жовтої преси про Березовського, Литвиненка та Скрипаля.5aca1d80183561731a8b45e9

Вона повідомила, що отримала серйозні травми. Йдеться про переломи кісток стопи. Одна операція була проведена у вівторок, 27 серпня, на черзі друга.31dgdgedgh

Нагадаємо, Генпрокуратура заявила про намір вручити підозри людям з оточення Порошенка. Екс-главу Адміністрації президента Бориса Ложкіна, главу Адміністрації Президента Олексія Філатова і екс-главу Нацбанку Валерію Гонтареву викликають на допит. Усі фігуранти вказані як підозрювані у справі олігарха Сергія Курченка, якого звинувачують у масштабних розкраданнях.

В одному з інтерв’ю бізнесмен Ігор Коломойський запропонував: “Вона сказала, що навіть попри запити, запити та вимоги допиту в Генпрокуратурі, чи хто її викликав, вона не збирається нікуди їхати. Так, я сказав, що, може, вона не хоче їхати в якомусь примусовому порядку, — екстрадиція, ще щось. Я сказав, що ми вивеземо просто приватним порядком: надамо приватний борт і привеземо її“.

За словами бізнесмена, викрадати колишню главу НБУ не збирається. “Навіщо мені її викрадати? Для чого? Одружитися на ній таємно?“, – пожартував він, зазначивши, що Гонтарева “розповідає казки і робить з себе героїню”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нічого вона не злякалася і нічого вона не боїться… А де ви бачили, щоб, якщо людині щось загрожувало, вона про це відкрито заявляла в інтерв’ю, ще й провідним виданням? Нехай вона спить спокійно“, – резюмував Коломойський.

Зауважимо, Гонтарєва заявила, що вважає заяву Коломойського про намір привезти її в Україну приватним порядком “кіднепінгом”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності