Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Вселенський Патріарх дарує Україні мощі Андрія Первозванного до річниці Хрещення Київської Русі

Вселенський Патріарх Варфоломій привітав українців із Хрещенням Русі й підготував подарунок – безцінну реліквію – мощі та хрест одного з 12 апостолів Христа – Андрія Первозванного. Саме того апостола, який і приніс християнство в цю частину світу, був тут, на київських пагорбах.АндрійПервозваннний

ФОТО: зображення апостола Андрія Первозванного, який встановлює перший хрест на берегах Дніпра у І ст. н.е.

Ми би хотіли побажати вам усякого благословення від Бога, а також успішного святкування річниці хрещення Русі та дня пам’яті Святого Володимира”, – сказав Варфоломій.

“Цього року на свято до вас в Україну приїде преподобна делегація від Материнської Церкви Константинополя, яка привезе з собою безцінні мощі Святого Апостола Андрія Первозванного для шанування побожним українським народом”, – наголосив Вселенський Патріарх.

Доторкнутися до мощей можна буде в Михайлівському соборі. Їх привезуть увечері 27 липня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності