Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Всесвітньо відомий російський історик є осудним, – судово-психіатрична експертиза

Відомий на увесь науковий світ російський історик Олег Соколов з Санкт-Петербурга, якого збираються судити за вбивство приятельки-аспірантки Анастасії Єщенко, отримав вердикт від психіатрів. Незважаючи на ексцентричну поведінку професора у вузі, любов до Наполеона і періодичне переодягання в мундир французького імператора, експерти дійшли одностайного висновку. Підозрюваний Соколов був визнаний осудним і усвідомлював свої дії в день трагедії.989657_600

Судово-психіатрична експертиза дійшла висновку, що історик не перебував у стані афекту. У підозрюваного не виявлено ні часових, ні хронічних психічних розладів, якими можна було б виправдати тяжкий злочин.

Після проходження експертизи в Москві обвинуваченого історика етапують назад в Санкт-Петербург. Під арештом Соколов залишиться як мінімум до квітня 2020 року.8789697697675

Нагадаємо, історика Соколова виловили з річки Мийки в Санкт-Петербурзі 9 листопада 2019 року. У рюкзаку у громадянина були виявлені дві відсічені руки, а в квартирі – інші частини жіночого тіла. Після такої знахідки професора заарештували. Записи з камер спостереження показали, що Соколов намагався позбутися від деяких предметів, намагаючись втопити їх в річці.

Після того, як історику пред’явили звинувачення у вбивстві, він зізнався у злочині. Експертиза вважає, що в ніч на 8 листопада 2019 року 24-річну аспірантку Анастасію Єщенко вбили з обріза рушниці.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності