Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВУЛИЦЯ ТИЧИНИ ЧЕКАТИМЕ ДОСТРОКОВИХ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ?

Минуло вже майже півтора місяця відтоді, як наближена до нардепа Олександра Шевченка фірма ПБС таки отримала добро на ремонт вулиці Тичини в обласному центрі Прикарпаття.

Нагадаємо, що скаржачись раніше в Антимонопольний комітет про порушення міською владою тендерної процедури Олександр Шевченко казав містянам, що в разі перемоги в конкурсі його фірми, ремонт вулиці було б завершено до десяти днів!..

Нагадаємо, що ПБС таки приступила до ремонту вулиці Тичини за тиждень до місцевих виборів, що відбулися 25 жовтня. І ось минуло вже стільки часу, і навіть випав був перший сніг, а зараз йдуть дощі, які зі слів того ж Шевченка жодним чином не впливають на «сучасні європейські технології» вкладання асфальту, а завершення робіт на вулиці ще не видно.

Загалом, все це нагадує ремонт вулиці Набережної в Івано-Франківську, за час якого Олександр Леонідович встиг обратися і до Верховної Ради минулого року, і спробувати свою вдачу в боротьбі за крісло міського голови вже цього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

То невже тепер й вулиці Тичини доведеться чекати дострокових парламентських виборів весною наступного року? А якщо, як запевняють Порошенко й Гройсман, їх таки не буде, тоді що?..

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності