Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Вихідними, поки служби спали, Чернівцями понад добу гасав вепр (відео)

Минулими вихідними більше доби центром Чернівців бігав дикий кабан. Тварина потрапила у стрічки всіх соціальних мереж. Однак з боку відповідних служб не було жодної реакції.1572691090_kaban
Тільки після того, як мешканці міста самостійно загнали тварину на територію церкви на вулиці Університетській та повідомили про це Патрульну поліцію та Державну службу з надзвичайних ситуацій – відповідні органи відреагували.
В дика влучили подвійною дозою транквілізатора, оскільки тварина надто збуджена.
Знешкоджену тварину відвезуть до єгерського господарства, де вона перебуватиме 10 днів. Ветеринари перевірять кабана на сказ та африканську чуму. Після цього вепра відпустять на свободу.
Нагадаємо, в ніч на 2 листопада камери вуличного відеоспостереження зафіксували дикого кабана на вулиці Богдана Хмельницького, а також відео з диком на інших вулицях міста поширили соцмережами місцеві мешканці..
Згодом з’явилось відео, на якому видно, як спантеличений таксит дав задній хід та намагався наздогнати дику тварину на вулиці Головній.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності