Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ВЖЕ ЦЬОГО ТИЖНЯ РОЗПОЧНЕ РОБОТУ АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД

 Президент підпише відповідний указ.

Цього тижня має бути підписаний мій указ і ми маємо запустити антикорупційний суд“, – сказав глава держави.

Порошенко вважає, що конкурс на посади суддів цього суду пройшов “блискуче” за участі ради міжнародних експертів та визнаний у всьому світі. За його словами, в Антикорупційному суді почнуть працювати “найкращі судді, науковці, адвокати, які є гарантом того, що країна кардинально зміниться”.

Глава держави також додав, що початок роботи Антикорупційного суду – це “реалізація того, що записано в Конституції щодо членства України в ЄС та НАТО”, як і кроки із захисту активістів, які мають право на протест.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 2 серпня 2018 року президент України Петро Порошенко підписав закон “Про внесення змін до Закону України “Про судоустрій і статус суддів”, яким передбачається встановлення

Порошенко дав “зелене світло” для початку роботи Антикорупційного суду організаційної складової створення Антикорупційного суду. Перед тим, 12 липня, Верховна Рада внесла зміни до Закону України “Про судоустрій і статус суддів” у зв’язку з ухваленням Закону України “Про Вищий антикорупційний суд”. Також було підтримано поправки в закон про підзвітність апеляцій по корупційних справах, на ухваленні наполягали в Міжнародному валютному фонді.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності