Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Як уникнути звільнення “каральної машини” Зеленського, знає головний лікар Прикарпаття

Відтак, доручив підлеглому головному лікарю дитячої лікарні створити для нього посаду, пишуть Версії.

Зокрема, під час обговорення питання про створення КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня» депутат облради Олег Атаманюк поцікавився у очільника закладу чи правда, що на нього чинять тиск з ОДА, щодо призначення медичним директором ОДКЛ чинний керівник ДОЗ. ed32ccb482b681cedf6f10bd5fed123b

На це головний лікар Радислав Котурбаш сказав, що про прямий тиск не йдеться, але до нього з цього приводу дзвонили.

«Минулої п’ятниці прийшов до мене Стовбан і каже : «я йду від голови держадміністрації і він мені сказав шукати нову роботу». Я розумію, що з кожним таке може статися, бо влада змінюється. Тож чисто з людської точки зору сказав, що можу йому запропонувати посаду лікаря-методиста. Стовбан у свою чергу запитав, чи не міг би я завтра ввести посаду медичного директора. Після цього я поїхав на три дні до Києва одержувати реанімобіль, вийшов на роботу в середу. А чора мене запитав колектив, чи Стовбан йде до нас медичним директором. Я кажу ні, не йде. І тут телефонує мені Віталій Федорів (заступник голови облдержадміністрації, – ред.) і питає, чому я не хочу зареєструвати посаду медичного директора. Я пояснив, що тільки після реєстрації закладу можна вводити нові посади. На мене ніхто не тиснув брати його, тільки отакий дзвінок був», – пояснив Котурбаш.

 У свою чергу депутат облради Василь Попович такому поясненню обурився.
«На основі чого ви збиралися дати йому посаду методиста? Був конкурс? Адже є багато кращих спеціалістів на цю посаду. Чого він після звільнення з департаменту обов’язково має бути у вас методистом? Це якийсь сюрреалізм», – обурився Попович.

Врешті «За» створення КНП проголосували 57 депутатів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Варто зауважити, що депутатів також зацікавило питання, чому такі важливі медичні питання, який у порядку денному було близько трьох десятків, не доповідає сам Микола Стовбан, як ще діючий директор департаменту. Заступниця Ірина Кобельська повідомила, що директор наразі перебуває у черговій відпустці.

Слід зазначити, що питання про звіт директора ДОЗ ОДА Миколи Стовбана депутати піднімали ще від червня, втім він постійно перебував у відпустці чи у відрядженні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності