Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Янукович, Азаров та Пшонка офіційно стали росіянами – радник Авакова

Президент Росії Володимир Путін видав російське громадянство екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам.

Про це у своєму Facebook написав радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“На якій же підставі запитаєте Ви сім’я Азарових знаходиться на території РФ? Там же є правило, що не громадяни не можуть знаходиться на території Росії більше 90 днів поспіль. А потім треба виїжджати і в’їжджати, але все одно перебувати не більше 180 днів на рік “, – зазначив він.

“Сім’ям Януковича, Пшонок, Азарових вдалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства, і вони можуть поки почуватися сухо і комфортно”, – пояснив Геращенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він зазначив, що Росія за своєю Конституцією своїх громадян нікому не видає.

“За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Путіна в якості нагороди за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки”, – написав Геращенко.

“Азарову, Пшонці, Януковичу та їхнім сім’ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян, Путін дав російське громадянство”, – обурився він.

Раніше повідомлялося, що сімейство втікача екс-прем’єр-міністра України і лідера Партії регіонів Миколи Азарова володіє особняком в елітному Підмосков’ї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності