Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Японці у Львові будуватимуть автозавод

Сьогодні міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус провів зустріч з виконавчим директором Fujikura Ічіро Камада.

Про це повідомляє в Twitter прес-служба Мінекономрозвитку.

Таку заяву зробили під час презентації деталей нового інвестиційного проекту у Львівській області.

Раніше Fujikura повідомляла про намір інвестувати 75 млн. доларів у будівництво заводу у Львові на три тисячі робочих місць в рамках індустріального парку «Рясне‑2».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Переговори між представниками українських та японських фірм велись протягом двох років.
У березні 2015 року Fujikura в ході зустрічі з губернатором Львівської області Олегом Синюткою заявила про готовність до реалізації інвестпроекту.

Нагадаємо, що компанія Fujikura заснована в 1885 році в Японії і поступово розрослася до міжнародної корпорації, що займається інноваційними технологіями.

Представництва компанії працюють в США, Сінгапурі, Малайзії, Великобританії, В’єтнамі та Індії. Її штат налічує більше 50 тисяч працівників по всьому світу.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності