Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Яресько назвала ключову перевагу України перед іншими країнами

Ключова перевага України порівняно з іншими країнами полягає в тому, що це найбільший ринок Європи, що розвивається сказала міністр фінансів України Наталія Яресько в ході українсько-голландського ділового форуму, що відкрився сьогодні в місті Нутдорп (Голландія).

“Україна – це найбільший ринок в Європі, що розвивається. Українці хочуть бути партнерами і є партнерами (країнам ЄС і, особливо, Голландії – ред.)”, – сказала міністр.Вона зазначила, що за останні 15-20 місяців уряд зробив значні кроки для того, щоб інвестори звернули увагу на нашу країну. В першу чергу, вдалося досягти фінансово-банківської стабілізації.

“Ми скоротили дефіцит бюджету з 10% до 2,1%. Ми ліквідували 62 неплатоспроможних банки. Ми наростили держрезерви і стабілізували курс національної валюти. Не зроби ми всього цього, вам (інвесторам – ред.) було б не цікаво працювати з Україною”, – підкреслила Яресько.

Вона також зазначила, що на поточний момент українська влада значно просунулася в сфері боротьби з корупцією. Як сказала міністр, в Україні засновані антикорупційні органи, співробітники яких “отримують європейські зарплати і мають всі можливості для виконання своїх обов’язків”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Разом з тим, Яресько запропонувала європейським партнерам взяти участь в подальших перетвореннях в Україні, включаючи податкову, митну та інші сфери.

Нагадаємо, що сьогодні в Голландії відкрився українсько-голландський діловий форум, який зібрав понад 300 делегатів – представників влади та бізнесу. Міністр Яресько очолює українську делегацію.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності