Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЯЦЕНЮКУ ТА ГРОЙСМАНУ СЛІД ПОВЧИТИСЯ У ПОЛЬЩІ

«Було колись в Україні…», – писав в одному зі своїх віршів Кобзар, і відразу хочеться додати «…нормальний курс, доступні ціни на продукти й комунальні послуги, нормальні пенсії й зарплати та навіть соцдопомога в тому числі й на дітей (першу, другу, третю…)». Але все то було колись і чи колись повернеться, то вже не відомо.

А ось для сімей іммігрантів в Польщі з’явилася чергова гарна новина: тепер вони будуть отримувати по 1440 євро на дитину в рік.
Уряд Польщі прийняв програму “Сім’я 500+”. Тепер на кожного другого і наступну дитину батьки отримуватимуть 500 злотих (близько 120 євро) кожен місяць. Така ж сума буде покладена і на першого (або єдиного) дитини, але тільки для малозабезпечених сімей. Такими вважаються ті, де дохід на одного члена сім’ї не перевищує 800 злотих (~ 190 євро).

Цікавою особливістю є те, що посібник отримуватимуть не лише громадяни Польщі, а й іноземці, які мають постійного місця проживання. Це буде додатковим стимулом для імміграції до Польщі.

Прийом заявок стартував вже 1 квітня цього року. Довідки можна отримати за телефоном 22 529 06 68.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заява про надання допомоги можна залишити на сайті http://empatia.mrpips.gov.pl/

Джерело

Польща – чудова країна для життя. Ця одна з країн Євросоюзу, куди простіше всього емігрувати.

Найлегше це зробити фрілансерам, які працюють віддалено. Фотографи, дизайнери, програмісти з мінімальними витратами отримують ВНЖ на 3 роки і платять всього 9% податків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Бізнес імміграція в Польщу з України трохи складніша. Потрібно заснувати компанію (близько 1000 євро), пропускати через неї гроші і перше ВНЖ дають на 1-2 роки.

Якщо у вас робоча спеціальність, наприклад, електрик, то можна переїхати до Польщі по робочій візі.

Поширені і сезонні роботи, наприклад, з прибирання полуниці.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності