Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

За рішенням суду НАБУ відкрило справу на Нефьодова

У зв’язку з рішенням суду Національне антикорупційне бюро України відкрило справу про можливу корупцію глави Державної митної служби Максима Нефьодова.

«Ми виконали рішення суду і відкрили кримінальне провадження», – сказало джерело в НАБУ.9768786864

За інформацією неназваного заявника, група осіб нібито систематично отримувала хабарі за поставки горючих і не сертифікованих панелей на ринок України на підставі фіктивного аудиту заводів-постачальників. Він також стверджує, що в результаті таких дій держава нібито понесло збитки на суму понад 40 млн гривень. Сам глава митної служби заявив, що це «справа» ініційовано його недоброзичливцями.

Нагадаємо, нове керівництво Генеральної прокуратури України блокує оголошення підозри колишньому першому заступнику Міністерства економічного розвитку Максиму Нефьодову, який зараз очолює Державну митну службу України, а також колишньому керівнику Департаменту регулювання ЗЕД Мінекономрозвитку Денису Гутенку. Незважаючи на безперечні докази, ГПУ досі не повідомило підозри фігурантам зазначеної справи.

Раніше Максим Нефьодов заявив, що нелегальних нерозмитнених автомобілів в Україні не повинно бути. Він пояснив, що б/у автомобілі в Європі дешеві через те, що там дуже дорого обходиться володіння старими машинами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, голова Державної митної служби Максим Нефьодов офіційно зареєстрував відомство як юридичну особу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності