Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Заборгованість по лікарняним сягнула 1 мпрд. грн, – омбудсмен Денісова

Виплати не здійснюються у зв’язку з тим, що заплановані на поточний рік стабілізаційні кошти Фонду соціального страхування закінчились.

В Україні заборгованість з оплати листків тимчасової непрацездатності для працівників становить понад 1 млрд грн. Про це повідомила Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова у Facebook.5dfa023a68f4546ded723a38a69bfb51b8c44ac2

«Мені стало відомо, що заборгованість з оплати листків тимчасової непрацездатності для працівників складає вже понад 1 млрд грн. Виплати не здійснюються у зв’язку з тим, що заплановані на поточний рік стабілізаційні кошти Фонду закінчились», — написала вона.

Денісова наголосила на тому, що потрібно провести засідання правління Фонду соціального страхування, на якому розглянути і схвалити проект внесення змін до бюджету Фонду.

«З метою поновлення порушених прав громадян на своєчасне і в повному обсязі отримання матеріального забезпечення необхідно терміново провести засідання правління Фонду, на якому розглянути і схвалити проект внесення змін до бюджету Фонду. Схвалений проект подати до Міністерства соціальної політики України для внесення на затвердження Кабінетом Міністрів України», — зазначила Денисова.34567890-0987654

Омбудсмен також звернулася до прем’єр-міністра Олексія Гончарука щодо стабілізації фінансового стану Фонду соціального страхування України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності