Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Заборонена в Україні партія висунула свого кандидата у президенти України…

Заборонена в Україні за свою історичну діяльність Комуністична партія сьогодні провела Києві свій З’їзд та висунула свого кандидата у президенти України на цьогорічних виборах.

Як не складно здогадатися, кандидатом забороненої партії став її голова Петро Симоненко, який і повідомив цю “приголомшливо радісну” новину своїм прихильникам зі своєї сторінки у facebook, подаємо мовою оригіналу:

54 съезд КПУ, который прошел сегодня в Киеве, принял решение об участии партии в президентских выборах и утвердил мою кандидатуру в качестве претендента на пост Президента Украины“.

Зважаючи, що юридично заборонена на офіційному рівні партія (кандидат від неї) не може брати участі у виборах, логічно буде припустити, що “ватний” кандидат мав би зареєструватися у ЦВК самовисуванцем…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності