Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАБУДІВНИК СУДИТЬСЯ ЗА ЛЕВАНДІВКУ

Днями відбулося засідання Галицького районного суду Львова за позовом забудовника, який вимагає скасувати ухвалу Львівської міської ради про розширення меж парку «Левандівський».

Про це повідомляє один з депутатів Львівської міської ради.

g2Депутат пояснив, що цей забудовник мав договір оренди землі для обслуговування невеличкої споруди на території парку. Однак нещодавно він почав зносити цей об’єкт з наміром на його місці звести житловий будинок. Громада виступила проти забудови парку, в результаті, щоб унеможливити її, депутати затвердили відповідну ухвалу про розширення меж парку.
«Було затверджено ухвалу про відновлення історичних меж парку, щоб унеможливити будівництво в цьому парку», – пояснив депутат.

Однак забудовник звернувся до суду. Сьогодні ж, за словами Ігоря Лозинського, судове засідання було перенесено на 10 грудня з доволі дрібної причини – в документах справи немає погодження комісії землекористування. Інтереси мерії в суді захищає юрист юридичного управління ЛМР.

На сесії 18 вересня депутати Львівської міської ради затвердили ухвалу про розширення меж парку «Левандівський».
Ось так «бандитський район» Львова, оспіваний Гаріком Крічевським може позбутися свого парку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності