Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Закарпатець загинув під колесами авто, яке помагав штовхати

Трагедія трапилась сьогодні, 15 лютого, у селі Воловці, що на Закарпатті, близько 02:00 годин ночі.

Як розповідають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, прибувши на місце події, слідчо-оперативна група з’ясувала, що 56-річний мешканець села Гукливого керуючи автомобілем Mitsubishi Pajero Sport забуксував у снігу.maxresdefault

Через це він попросив свого пасажира, 32-річного мешканця села Скотарське, помогти підштовхнути його авто. Так, під час буксування, молодий чоловік впав прямо під колеса автомобіля. Через отримані травми чоловік помер на місці.

Цікаво, що водія авто перевірили на стан алкогольного сп’яніння, і тест показав позитивний результат. У його крові виявили 1,4 проміле алкоголю.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть людини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності