Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Закарпатські митники та нові схеми ввезення “євроблях”

В соцмережі Фейсбук розповідають про нові можливості вивезення автомобілів на єврономерах за фіктивними заявами зареєстрованими попереднім числом закарпатськими митниками.

В ДФС закликають не піддаватися на шахрайські заклики, адже реєстрація всіх документів, здійснюється автоматично в інформаційній системі «Управління документами» і до неї неможливо внести документи зареєстровані попереднім числом.

В мережі Фейсбук, шириться інформація про нові можливості вивезення автомобілів на єврономерах за фіктивними заявами.

Також деякі користувачі пропонують “допомогу” для вивезення прострочених “євроблях”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Програма «Управління документами» унеможливлює здійснення реєстрації попереднім числом, оскільки нумерація документів здійснюється валово, із зазначенням дати реєстрації. Отже, при реєстрації документів у митниці неможливо внести в систему документообігу реєстраційний індекс попереднім числом, лише в день надходження“, — запевняють у Закарпатській митниці ДФС.

Зазначимо,на початку листопада, Верховна Рада підтримала законопроект по ніби зменшенню акцизного податку при розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Через нові правила пересічки кордону автівок на іноземних номерах, декілька днів водії блокували під’їзди до 3-х КПП, які межують з ЄС.

Також, на митних постах Закарпаття можна отримати консультацію, щодо розмитнення “євроблях”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності