Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Закарпатські замки матералізуються у віртуальному просторі комп’ютерних ігор

Реставрований замок закарпатеці Іван Ілько втілив у своєму магістерському проекті, в якому представлена іграбельне тривимірне ігрове середовище, що демонструє реконструкцію напівзруйнованого середньовічного замку “Невицьке” в Карпатах, Україна.

Про свій проект Іван Ілько розповів на artstation, де його і опубліковано.

За його словами, у його доробку все на рівні, крім факелів з вогнем (взятих з рівня підземелля UE4), створених і розроблених ним, від концепції до закінченого ігрового рівня.

“Я отримав багато знань в ході цього проекту, і я дуже радий представити вам остаточні результати. Цей проект демонструє мої навички створення концепцій і ескізів, моделювання, текстурування і освітлення. Музика була написана спеціально для цієї сцени чудовим композитором Андрієм Арнаутовим. Для більш детальної інформації та демонстрації ігровий гри, не соромтеся зв’язатися зі мною!”, – зазначає автор.

Також Іван Ілько зауважує, що створення таких середовищ демонструє потенціал для широкого використання в іграх, освітніх програмах, а також у збереженні та популяризації культурної спадщини.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності