Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАКАРПАТЦІ ЗНАЙШЛИ КРАЩУ АЛЬТЕРНАТИВУ БЕЗГЛУЗДОМУ ОБЛИВАННЮ

У серпні-вересні в Україні, і на Закарпатті зокрема, набула популярності акція IceBucketChallenge («виклик відром льоду»), спрямована на різного роду благодійність, але яка в українських умовах асоціюється зі збором коштів для армії.

3 - ЗАКАРПАТЦІ ЗНАЙШЛИ КРАЩУ АЛЬТЕРНАТИВУ БЕЗГЛУЗДОМУ ОБЛИВАННЮ.У Великому Березному замість обливання крижаною водою кинули виклик щодо прибирання селища від сміття (ФОТО, ВІДЕО)

Естафета обливання водою поширилась із геометричною прогресією. Проте у соціальних мережах все це, часом, нагадує «самопіар» під назвою «подивися моє відео». При цьому мало хто розуміє справжню суть даного флешмобу.
Тому активні мешканці Великого Березного запропонували власний флешмоб – «Прибери селище – допоможи армії!»
«Збираємо мішок сміття на березі річки, у парку або будь-якому місці відпочинку Великого Березного чи у районі. Потім кидаємо виклик трьом знайомим приєднатися до акції. Даємо на виконання 3 робочі дні. Все фіксуємо на відео. Хто відмовляється від виконання умов, той дає 300 грн на допомогу пораненим або військовим, які беруть участь в АТО! (оплату теж фіксуємо на відео)», – розповідають ініціатори заходу.

Ця акція – громадська ініціатива.Основна мета – зробити селище чистим і зібрати кошти для армії, а заодно оцінити активність великоберезнянців.

«Жителі Березнянщини! Приберемо разом сміття та допоможемо армії захистити Україну!», закликають організатори акції «Прибери селище – допоможи армії!».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Zakarpattya.net

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності