Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Закрити Київське метро на карантин, – ідея міністра Степанова чи силовивків?

У МОЗ заявили, що є чіткі критерії, за якими посилюють карантин

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов відповів на питання, чи можуть закрити метро в Києві через погіршення епідеміологічної ситуації. Він відповів, що в МОЗ є чіткі критерії щодо посилення карантину.

Про це він сказав журналістам під Верховною Радою.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, Україна живе в умовах адаптивного карантину і є чіткі критерії, за якими посилюють карантин, в тому числі в Києві.

В залежності від розвитку ситуації, всі дії будуть достатньо розумні і всі наші рекомендації… в тому числі регіональні“, – заявив він.

Зазначимо, метро в Україні, зокрема в Києві, вже закривали на декілька місяців в рамках введення карантину. В травні мер столиці попросив Кабінет міністрів дозволити роботу метрополітену з 25 травня.

Тоді у МОЗ сказали, що не бачать проблеми у відкритті метро при дотриманні вимог епідеміологів. У зв’язку з цим, з 25 травня метрополітен відновив роботу.

Нагадаємо, в перший день роботи метро в Києві перевезли 310 тисяч пасажирів, але з кожним днем це число стає більшим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що кожного разу, коли у столиці починаються якісь масові політичні заходи, протести, як то зараз прибічників Петра Порошенка та опозиції в цілому, влада відразу починає шукати причин для закриття метрополітену, адже метро – це найпростіший і найшвидший спосіб дістатися із околиць Києва до Майдану Незалежності та урядового кварталу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності