Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАМІНУВАННЯ ЧИ РЯТІВНИЙ ДЗВІНОК

Невідомий жартівник цього вівторка телефонним дзвінком примусив до евакуації усіх працівників Івано-Франківської ОДА.

Працівники ДАІ перекрили вулицю Грушевського біля обласної «Просвіти». На вулицях Вагилевича та Грушевського утворилися затори. Більшість евакуйованих розійшлися, дехто чекав біля ОДА завершення роботи СБУ, ДСНС та міліції, які зі службовими собаками шукали «вибухівку».

Слід зазначити, що незадовго до цього під стінами адмінбудинку зібрався чималий натовп людей у військовому камуфляжі. Подейкують, що це військові того самого прикарпатського батальйону, який минулого тижня з легкої руки декотрих ЗМІ назвали «дезертирами». Кажуть, що вони приходили «розбиратися» з владою «ху із ху» і куди поділися кошти, зібрані людьми для допомоги бійцям, які сьогодні беруть участь в АТО…

Принаймні жінка, що проходила поруч ОДА під час евакуації з будинку чиновників, яка зізналася, що є матір’ю одного з бійців 5-го батальйону, щиро по-дитячому зраділа такому «замінуваню».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Хоч якийсь жартівник змусив їх відрвати свої сідниці від насиджених місць», – сказала вона і попрямувала до сусідньої церкви молити Бога за свого сина і його товаришів…

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності