Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Замість петарди у Тернополі підірвали бойову гранату

Одна людина загинула, двоє отримали поранення у результаті вибуху в Тернополі. Поліція каже, що здетонувала бойова граната.

Як повідомляє прес-служба управління Нацполіціі в Тернопільській області, вибух стався в будинку на вулиці Макаренка близько 16:00 середи. У квартирі на другому поверсі будівлі повибивало шибки, всередині знайшли труп чоловіка з кільцем від гранати на пальці, та двох поранених.178efd5b391aa2a9f336edbcde67804d

Як з’ясувалося, чоловіки випивали, один з них вирішив похвалитися гранатою. Від необережного поводження вона вибухнула. Остаточну причину вибуху встановить слідство. На місці події працюють криміналісти, оперативники, вибухотехніки. Відзначається, що в результаті НП витоку газу не відбулося, комунікації не пошкоджені.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності