Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Запорізьку область очолив олігарх із Рівненщини

Сьогодні, 6 вересня в Запорізькій обласній держадміністрації представили її нового керівника. Ним став рівненський бізнесмен Віталій Турінок.

Слід зазначити, що сам Володимир Зеленський не зміг сам прибути в Запоріжжя, оскільки, за словами заступника голови ОПУ, «зараз в активній фазі формування уряду: він дуже зайнятий».5d721e4c5b74e

«Менше місяця тому президент Володимир Зеленський був у Запорізькому регіоні. Він поставив перед владою всіх рівнів складні завдання. До цього єдиним виправданням для них могло були лише відсутність голови області. Запорізький край не має залишатися без надійного керівника, – відзначив заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов. –  Ця людина довела свою спроможність бути сучасним керівником, оперативним та виваженим. Це фахівець, який заслуговує на вашу підтримку. Немає сумніву ,він яскраво себе проявить. Вітайте, новий голова Запорізької області – Туринок Віталій Викторович».

«У 1990 році я приїхав до Запорізької області студентом. Я тут залишився, я тут працюю. У мене тут сім’я. Ми живемо у Запоріжжі, їздимо цими дорогами, тут навчаємося і отримаємо медичне обслуговування. Тому всі проблеми мені добре відомі, – розповів під час свого першого виступу Віталій Туринок. – За доручення президента я буду приділяти особливу увагу, як буде протікати проект будівництва мостових переправ – пам’ятка корупції всієї України».

“Я хочу звернутися до всіх мерів міст, голів районних адміністрацій, сільських голів. Будьте чесними і порядними до людей. Бо нечесна політика до людей запорізького регіону – це точно кінець ваших з нами відносин і кінець вашої кар’єри. Це ваша самоліквідація. Першим випробуванням для наших можновладців і для мене буде завданя – подолання корупційних схем у роботі чиновників, ваших улюблений 15-20% «зменшення кошторисної вартості», – відзначив новий голова регіону.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно з даними Youcontrol, Турінок – власник компанії «Рівненський домобудівний комбінат», яка займається виробництвом бетону та будівництвом будівель, співвласник «Волиньферрометала», яка займається здачею в оренду нерухомості, а також торгівлею металобрухтом, «Інтертрейд», яка займається виробництвом бетону, а також компанії «Вестпром», яка займається оптовою торгівлею деревиною, будматеріалами і санітарно-технічним обладнанням.

Вже завтра новий губернатор проведе першу нараду з відповідальними особами з приводу виконання завдань, який поставив Володимир Зеленський під час свого візиту: ремонт дороги на Дніпрогесі, ремонт мостів Преображенського, будівництво терміналу аеропорту, боротьба з наркоторгівлею і т.п.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності