Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Запрацював онлайн-калькулятор вартості підключення до електромереж

В Україні запрацював онлайн-калькулятор вартості нестандартного підключення до електричних мереж. Сервіс допоможе не тільки дізнатися вартість послуги, а й терміни приєднання до електромереж. Його запустила Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

Скористатися калькулятором можна за посиланням.

За словами глави НКРЕКП Оксани Кривенко, послуга дозволить з’ясувати вартість нестандартного приєднання, а також вартість приєднання за потужність і лінійну частину підключення, терміни та відповідальність оператора системи розподілу за несвоєчасне надання послуги.

Кривенко додала, що Нацкомісія оновила калькулятор визначення орієнтовної вартості послуги за стандартним приєднанням.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше стало відомо, що Україна розвиватиме електромережі за євростандартами спільно з Францією. Це допоможе інтегрувати Україну в європейську енергосистему і впровадити інноваційні технології.EL-300x214

Також Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) скасувала нічний тариф на поставку електроенергії для юридичних осіб.  Для побутових споживачів з лічильником тарифи за періодами часу залишилися без змін. Однак підприємства можуть домовлятися з постачальником електроенергії про використання диференційованих тарифів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності