Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Заробітчани, які заробили італійську пенсію, осадили консульство у Львові

Перед будівлею на вулиці Дудаєва, 2 у Львові, де міститься Консульський Кореспондент Посольства Італійської Республіки у Західному регіоні України вишикувалася величезна черга, яка ускладнює рух транспорту. Люди, які зібралися під установою вже не поміщаються на тротуарі, і черга перекинулася на інший бік вулиці та час від часу «виплескується» на проїжджу частину.original (1)

За словами очевидців, черга утворилася у зв’язку із тим, що українці, які працювали в Італії зараз підтверджують документи, що дозволяють отримувати італійську пенсію в Україні.original

Жінки, а це абсолютна більшість у черзі, скаржаться на те, що чергу доводилося займати ще з ночі – дехто навіть о 3 годині вже був під будинком. Також присутні нарікають на відсутність елементарних зручностей – лавок, не кажучи вже про туалет.original (2)

Поліціанти, які прибула на місце подій провела розмову із присутніми: попросили їх не виходити на проїжджу частину та не створювати незручностей мешканцям прилеглих будинків. Також поліціанти встановили загороджувальну стрічку по обидва боки вулиці.Screenshot_3-4-600x400-425x283

Як підкреслили українки, які працювали в Італії, для отримування італійської пенсії необхідна процедура підтвердження, що людина жива. Ця процедура є щорічною, однак таких великих черг у Львові раніше не утворювалося. На думку жінок, це пов’язано з тим, що раніше італійський консул відвідував окремі області і на місці видавав необхідні документи. Натомість цьогоріч у Львові консул приймає жителів й інших областей, зокрема, Чернівецької, і навіть Херсонської, що й спричинило такий ажіотаж та черги.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності