Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЗАСТУПНИК КЛІМКІНА ПОДАВ У ВІДСТАВКУ ЧЕРЕЗ «НЕДОУГОДУ» З ЄС

Заступник міністра закордонних справ України Данило Лубківський прийняв рішення подати у відставку через відкладання імплементації четвертого розділу Угоди про асоціацію України-ЄС.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.
За словами Лубківського, домовленості, які були погоджені у Брюсселі міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, стали для нього несподіванкою.
«Будуть, напевно, озвучені раціональні і практичні роз’яснення. Колись і проти нашої незалежності наводилися вагомі аргументи», – пише Лубківський.
Заступник міністра вважає, що ухвалена заява шле неправильний сигнал усім: агресору, союзникам і, найважливіше, українським громадянам.
«Саме зараз наша економіка, як під час смертельної хвороби, має самостійно вирвати шанс на життя. Вибір не відкладається, інакше він – не вибір», – зауважив Данило Лубківський.
Нагадаємо, в МЗС запевняють, що відкладання Угоди піде на користь українським товаровиробникам.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності