Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ЗАТРИМАЛИ КВАРТИРНОГО ЗЛОДІЯ

Тепер 28-річного зловмисника притягують до кримінальної відповідальності згідно ч.3 ст. 185 КК України. До речі, цей грмадянин раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок чужого майна.

З’ясовано, що цей громадянин, прямуючи вулицями міста, придивлявся до помешкань, у котрих були незачинені вікна. В основному, що це були квартири розташовані на другому поверсі. Утім, у злодія був і інший ідеальний варіант – піднятися на дах, а звідти по газовій трубі спуститися до вікна. Опинившись у приміщенні чужої квартири злодій одразу ж починав хазяйнувати, вишукував цінні речі. Приміром, в одній із осель відшукав та поцупив два мобільні телефони, золоті та срібні прикраси, а в іншій – банківські карти та чималу суму чужих заощаджень.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності