Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Затримали злочинців, що викрадали бізнесменів

«Банда» займалася розбійними нападами та примусово змушувала підприємців віддавати борги.
Прес-служба ГУ МВС України у Львівській області повідомила, що затримали учасників організованої злочинної групи, які протягом немалого проміжку часу здійснювали розбійні напади, займалися незаконним заволодінням автотранспорту, «вибивали» борги як із бізнесменів так і з пересічних громадян.
Наприклад, у кінці минулого року зловмисники викрали двох підприємців та тримали їх «під замком». Шляхом залякувань злочинці змогли забрати у підприємців автомобілі та великі суми грошей. Крім того змушували останніх переписати частину бізнесу.
Наразі шістьох учасників злочинного угрупування тримають під вартою. Крім того, одного із «бандитів» затримали в Одесі. Він і до того притягався до відповідальності за використання підроблених документів, а також за незаконне зберігання різної зброї.Прокуратура Шевченківського району Львова з’ясувала, що одне з підприємств нашого міста протягом жовтня-грудня 2013-го року безпідставно не виплачувало працівникам заробітну плату.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності