Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Затримано кілера, який “виконав” київського пластичного хірурга

Правоохоронці затримали в Одесі іноземця, якого підозрюють у вбивстві пластичного хірурга Андрія Сотника у центрі Києва 2 лютого.1532905499-9419

ФОТО ілюстративне

Як повідомив голова столичної поліції Андрій Крищенко, затримання в аеропорту міста Одеса провели київські оперативники спільно з одеськими прикордонниками, передає відділ комунікації поліції Києва. Підозрюваним виявився громадянин іншої держави, після вбивства він переховувався і намагався покинути територію України. У кілера був спільник, його затримали у Києві у ході проведення спеціальної поліцейської операції за участю співробітників спецпідрозділу КОРД. Наразі із затриманими проводять першочергові слідчі дії, уточнив Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ“Скрипаль завжди в законі”, але не хірург… пластичний

Нагадаємо, 2 лютого ввечері на вул. Саксаганського невідомий застрелив перехожого, вбитим виявився косметичний хірург Андрій Сотник, уродженець Донецька, працював керівником компанії DMK Ukraine.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Момент вбивства зафіксувала камера спостереження.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності