Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Затягують із призначенням керівника держрибгоспагенства на Прикарпатті, а ситуація критична

На Бурштинському водосховищі, що на Прикарпатті, тільки за один нічний рейд виявлено та вилучено майже півтора кілометра сіток. Про це повідомляє Івано-Франківський рибпатруль.72561667_402831573978554_3114152667455160320_n

17 жовтня 2019 року держінспектори Івано-Франківського рибоохоронного патруля здійснили контроль дотримання правил рибальства на Бурштинському водосховищі. Рейд розпочався звечора, а закінчився пізно вночі. За цей час рибпатрульні на човні «протралили» водойму та витягли чотири кількасотметрові браконьєрські сітки.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИРибне господарство Прикарпаття під загрозою… через корупціонерів

Риби у сітках не виявлено. За фактом вилучення заборонених знарядь лову складено відповідний акт. Загальна довжина витягнутих з води тенет склала 1 300 м.

«Пропонуємо всім небайдужим громадянам скористатися цілодобовою телефонною «гарячою лінією» рибпатруля: (097) 392-72-80 для того, щоб повідомити про факти браконьєрства. Достовірна та своєчасно подана інформація допоможе викрити порушників та притягнути їх до відповідальності», – зауважив в.о. начальника Івано-Франківського рибоохоронного патруля Ігор Корсун.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зауважимо, що в цей же час із невідомих причин відбувається наче якесь навмисне затягування із призначенням нового керівника Державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області.

Достеменно відомо, що серед багатьох претендентів конкурсний відбір на цю посаду, а потім службову держперевірку у серпні-вересні цього року пройшов відомий в області та за її межами фахівець у цій галузі Любомир Стрембіцький, який також є не менш знаним громадським активістом, борцем за екологію та із незаконним виловом риби, ветераном АТО, учасником бойових дій, але офіційний Київ чомусь не підписує його призначення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності