Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Завершити будівництво “Північний потік – 2”, – прогнозовано пообіцяла “агент Меркель” Путіну

Вже за кілька днів після заяви голови Мюнхенської безпекової конференції Вольфганга Ішингера “про кінець ідеї стратегічного партнерства Німеччини з Росією після отруєння російського опозиціонера Алексєя Навального” подруга російського президента Володимира Путіна канцлер Німеччини Ангела Меркель підтвердила наміри влади завершити будівництво газопроводу “Північний потік – 2”.

Про це повідомляє DW.

Таким чином Меркель відреагувала на загрозу трьох сенаторів із США ввести санкції проти підприємств, якщо вони будуть сприяти в будівництві “Північного потоку – 2”.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Німеччина знову показово лякає російського “їжака своєю голою дупою”

Ми вважаємо ці екстериторіальні санкції, дія яких виходить за межі території США, неправомірними“, – заявила Меркель.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вона додала, що будівництво газпроводу є важливим фактором для економіки регіону.

Економіка повинна продовжувати працювати, наскільки це можливо. “Північний потік – 2” стає важливим фактором для економіки Мекленбурга – Передньої Померанії“, – зазначила Меркель.

  • Один з учасників проекту будівництва “Північного потоку-2” Uniper у серпні попередила про вірогідність зриву проекту через санкції США.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності