Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Збройне пограбування “Родинної ковбаски” у Львові, – не вистачило закуски

Вчора, 12 серпня, орієнтовно в 17:00 на вул. Володимира Великого, 111 у Львові відбулось пограбування магазину «Родинна ковбаска».46cc423007dad37ece0bf434e6de88dd_w640 (1)

Розбійник був у масці і з пістолетом. Він забрав виручку.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини скоєння злочину, особу зловмисника та його місцеперебування,, правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102.
«12 серпня, до поліції надійшло повідомлення про те, що близько 17.00 в один з продуктових магазинів, розташований на вулиці Володимира Великого у Львові, забіг чоловік, обличчя якого було закрите балаклавою. Погрожуючи продавчині предметом, схожим на пістолет, він заволодів грошима з каси та втік.
У місті було введено план “Сирена”. Поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання зловмисника. Вирішується питання правової кваліфікації злочину», – розповіли у поліції.
Прикмети нападника: невисокого зросту, був одягнений у светр темного кольору зі світлими полосами, темні штани.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності