Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Зеленський представив нових очільників Львівщини та Прикарпаття, відповідний указ обіцяв підписати незабаром

Сьогодні, 6 липня, до Львова з робочим візитом приїхав президент України Володимир Зеленський.2c27922837248ce8a1bc66c03eab3827

Президент України у межах свого робочого візиту офіційно представив нового голову Львівської ОДА. Очільником Львівщини, як раніше анонсувала наша газета “ЗЛ”, став Маркіян Мальський:

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Крім того, під час цього він назвав очільника Івано-Франківської ОДА. Ним стане Денис Шмигаль, відповідний указ Президент обіцяв підписати вже незабаром.

Денисе, можна уже анонсувати? Ми бачимо Дениса головою Івано-Франківської ОДА. Ну, якщо, звісно, франківці не проти”, – сказав Зеленський.

Тому, зважаючи, що про те, хто такий Маркіян Мальський, “ЗЛ” вже повідомляла, дещо про нового очільника Прикарпаття:file (11)

Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 року в місті Львові. Був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА з 2009 до 2011 року. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА. З цієї посади його було звільнено 30 грудня 2013 року. Після цього Шмигаль став заступником начальника ГУ Міндоходів Львівщини.

У січні 2018 року Денис Шмигаль став директором ДТЕК Бурштинської ТЕС. Денис Шмигаль змінив на посаді директора Андрія Шувара, який потрапив у ДТП.

Нагадаємо, 11 червня, президент звільнив 15 голів обласних державних адміністрацій, серед яких і голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук. Тимчасово його обов’язки виконує перший заступник Марія Савка. Згодом Фіртці стало відомо, що цю посаду займе племінник ректора Прикарпатського національного університету Володимир Мирославович Цепенда.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності