Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЖІНОЧА ГРОМАДА ВИМАГАЄ ВІД ГОНЧАРУКА ПО СИНУ…

«Жіноча громада» просить очільника Прикарпаття посприяти у народженні «позапланових синів».

Представники громадської організації «Жіноча громада» підготували звернення до молодих матерів Прикарпаття народити по сину, так би мовити на місце загиблих вояків.
Про це мовилося минулого тижня під час зустрічі громадських організацій міста та області з головою Івано-Франківської ОДА Олегом Гончаруком.
«Ми підготували вже таке звернення до молодих матерів області, щоб вони на місце тих загиблих військовослужбовців позапланово народили по сину», – зазначила представниця організації «Жіноча громада».
Відтак, жінка зауважила, що організація переконана, що матері дослухаються до такого звернення, якщо його зробить сам голова ОДА. А також звертаються до очільника Прикарпаття, щоб той виправив ситуацію з поборами у пологових будинках.
Олег Гончарук відповів, що візьме до уваги звернення «Жіночої громади». Та лише ту частину, що стосується хабарництва у пологових будинків.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності