Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЖИРІНОВСЬКИЙ: «ОПОЛЧЕНЦІ» ВІЗЬМУТЬ КИЇВ ДО 26 ЖОВТНЯ

5 - Жиріновський.Російський «блазень від політики» пророкує зрив парламентських виборів в Україні.

Одіозний російський політик Володимир Жириновський «пророкує», що «ополченці» візьмуть Київ до 26 жовтня і виборів не буде.
«До дня виборів 26 жовтня Київ уже візьмуть «ополченці». Тому цих виборів в Україні не буде. А буде суд над Порошенком і його командою, над усіма міністрами, лідерами політичних партій. Вони, звичайно, можуть «тусуватися», балотуватися, щось створювати, але це марно. У кожній області знаходять трупи, гинуть солдати й офіцери», – сказав лідер ЛДПР.
Попри всі епітети, які можна висловити в адресу цього «кремлівського арія», слід таки звернути увагу на його слова, адже хоч і не означає буквальну правду, проте застерігає, що Москва знову щось задумала. А в її підлості у світі вже давно ніхто не сумнівається…

За матеріалами закордонних ЗМІ
підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності