Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Життя 10 українців забрав за тиждень грип, а не коронавірус, – статистика МОЗ

Всього за тиждень з 17 по 24 лютого в Україні захворіли на ГРВІ 217 459 осіб, 10 загинули від викликаних грипом ускладнень. Ніхто з померлих не була щеплений.9787686454

Як повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я, 61,3% заражених ГРВІ – діти. Всього з початку епідсезону від грипу померли 48 українців. У Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій областях і в м Київ зберігається неепідемічний рівень активності грипу та ГРВІ. У всіх інших областях України зареєстрована епідемічна активність різної інтенсивності. Протягом звітного тижня проти грипу вакциновано 225 осіб, а з початку епідемічного сезону щеплення зробили 237 345 осіб.

Через грип та ГРВІ у Києві освітній процес призупинили у 120 навчальних закладах: у 90 школах – повністю, а у 30 – частково.

Раніше повідомлялося, що від жовтня 2019, з початку епідеміологічного сезону, в Україні від грипу померло 11 осіб, – всі померлі були нещепленими.

30 січня тільки у семи київських школах повністю припинили заняття через захворюваність на грип та ГРВІ та оголосили  карантин в окремих класах 34 шкіл.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності