Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Злочинець захопив у заручники поліцейського у Полтаві (фото, відео+18) оновлено

Сьогодні, 23 липня, в Полтаві злочинець якого переслідували правоохоронці за крадіжку авто взяв в заручники поліцейського і погрожує підірвати і себе, і копа!


Після переговорів зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника поліції Шияна, з яким він поїхав на наданому відповідно до його вимог автомобілі “Богдан”.

Про це у Facebook повідомив заступники міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«23 липня в Полтаві о 09.05 на вулиці біля приміщення адміністративного суду працівники підрозділу карного розшуку намагалися затримати громадянина, який обгрунтовано підозрюється в незаконному заволодінні транспортними засобами. Під час затримання зловмисник дістав гранату РГД-5, яку погрожує підірвати. За руку він утримував співробітника поліції», – написав він.

Пізніше в Полтавській ОДА підтвердили, що злочинець рухається в напрямку Києва. Його супроводжують поліцейські автомобілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами глава адміністрації Олега Сінегубова, викрадачеві дали виїхати з міста, щоб не допустити загрози для жителів Полтави.

Згодом, посеред дороги злочинець залишив автомобіль і зник у лісопосадці, повідомили у Нацполіції України.

Зловмисник посеред дороги покинув авто і зник у лісопосадці. Наразі триває спецоперація із затримання небезпечного озброєного злочинця“, – розповіли агентству.

За даними Нацполіції, заручник звільнений і неушкоджений.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Представник прес-служби поліції Полтавської області Поліна Ларіна повідомила в ефірі телеканалу “Україна 24”, що у зв’язку з тим, що сталося до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за трьома статтями: посягання за життя працівника правоохоронного органу, захоплення працівника правоохоронного органу як заручника та незаконне поводження зі зброєю.

Поліція повідомила, що зловмисник є місцевим жителем, йому 32 роки, його звуть Роман Скрипник і він неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів та зберігання наркотичних речовин. Висунута ним вимога – не притягувати його до кримінальної відповідальності. )))

Мабуть, після виконання вимог луцького терориста президенту Володимиру Зеленському варто очікувати і починати готуватися виконувати вимоги полтавського терориста, який зараз з заручником рухається в бік Києва.

Скриня Пандори відкрита?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності