Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Зміни в міграційній службі Івано-Франківщини

Минулого тижня в міграційній службі Івано-Франківщини відбулася прес-конференція для ЗМІ. Сергій Саїв – керівник управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області повідомив, що з 1 жовтня більшість адміністративних послуг, які раніше надавалися в УДМС, надаватимуться в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), згідно з розпорядженням КабМіну. Інформація про передання функцій буде оприлюднюватися у ЗМІ, а також на всіх стендах УДМС.

Як заявила Світлана Шкунда, заступник директора департаменту економіки ОДА, ЦНАПи діють уже з 2012 року.
«Ця система полегшить роботу структур, які працюватимуть швидше і якісніше. Людина у ЦНАПі спілкується виключно з адміністратором, який дає їй інформаційну картку, де вказано які документи потрібно зібрати. Потім приносить їх адміністратору і відповідно з того дня виконується послуга, яка потрібна. Великим плюсом в цьому є те, що людина не шукає начальників, не витрачає свій час. Також при цьому зменшується рівень корупції».

І Сергій Саїв, і Світлана Шкунда визнають, що на початках можливі проблеми, адже працівники центрів будуть вчитися працювати з новою послугою, але певні, що процес швидко стабілізується. А ось з 1 січня 2015 року через ЦНАПи видаватимуть ще й закордонні паспорти.

Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності