Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Знайшлася “стіна Яценюка”… але чомусь у Латвії

Латвія збудувала на кордоні з РФ 93-кілометровий паркан із колючого дроту.im578x383-latvia-border_delfi

Згідно з укладеною в 2015 році угодою, модернізацію та укріплення планується провести на ділянці кордону у 282,6 кілометра.

Так, проект включає не тільки будівництво зазначеної стіни з колючого дроту висотою 2,7 метра, а й створення спеціальних дерев’яних містків, патрульних стежин та контрольних смуг. Згідно з планом, роботи проводитимуть до 2020 року. Кошторис всього будівництва — понад 21 мільйон євро.

В тих місцях, де з’явилися нові укріплення, суттєво зменшилася кількість порушень, тому влада Латвії вирішила збудувати ще 100 загороджень, на які потрібні додаткові 5,6 мільйона євро. Проте поки ці кошти з держбюджету не виділені.28_main33567

А стіну, яку обіцяв звести на кордоні України з Росією кілька років тому тодішній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, на зведення якої з держбюджету, за словами чиновників було виділено мільярди гривень, і досі ніхто не може знайти…

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності