Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

І знову поліцейський, і знову хлопчик… – боротьба за життя дитини триває

Вчора, 7 червня, близько 18:30 на вулиці Успенсько-Троїцькій, біля спортивного магазину, автомобіль начальника місцевого відділення поліції збив 10-річного хлопчика.

У прес-службі прокуратури повідомили, що водій (начальника місцевої поліції чомусь не згадується), який працює у Конотопському відділі поліції, на службовому авто здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, який рухався по пішохідному переходу на вул. Успенсько-Троїцькій, що видно із фото:78F5114F-0B78-4193-BA57-39B1620D3127

Дитина госпіталізована.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Слідство проводять слідчі ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області. Водій пройшов освідування, він тверезий.

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У прес-службі поліції Сумської області повідомили, що хлопчик перебігав дорогу поза межами пішохідного переходу.

Журналіст Олег Овдєйв вів пряму трансляціюз місця події. Територію очепили, перекрили дорогу.  Представники поліції на камеру ситуацію не коментували. Кажуть, що проводяться слідчі дії.

Очевидці кажуть, що хлопчик перебігав дорогу, коли розпочалась злива, і потрапив під колеса автівки. Його начебто одразу понесли до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні, яка знаходиться поруч, не чекаючи приїзду швидкої. На разі відомо, що дитина у вкрай важкому стані…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності