Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЗСУ береть під контроль волонтерів та їх перебування в зоні ООС

Начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України (ЗСУ) Олексій Ноздрачов повідомив, що відомство розробило проект інструкції, яка регламентує допуск і перебування волонтерів на території Донецької і Луганської областей.

За його словами, ця інструкція необхідна для того, аби, «по-перше, ввести волонтерську діяльність у правове поле, по-друге, створити механізми захисту волонтерів (у вигляді «служби» їх підтримки в Донецькій і Луганській областях) та за бажанням волонтерів допомагати їм з обліком і контролем над дорогим майном, яке вони передають армії».

Ноздрачов додав, що ЗСУ також планують організовувати супровід волонтерів під час їхнього перебування в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, у волонтерському русі для потреб ЗСУ взяли участь понад 80% українців. Для багатьох волонтерство стало легальним прикриттям їхнього нелегального бізнесу… Тож кого і що контролюватиме насправді ЗСУ?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності