Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Зухвальство Чорновол немає меж

Депутата Верховної Ради від партії «Народний Фронт» Тетяну Чорновол зняли за поїданням морозива в залі парламенту під час пленарного засідання.

Цікаво, що Чорновол не збентежила ні пильна увага преси, ні легка насмішка сусіда.

Ролик з поглинанням парламентарієм десерту набирає популярності в Мережі.

Нагадаємо, раніше Чорновол у Миронівці Київської області увірвалася в офіс ТОВ Надра-Геоцентр, побила секретарку і намагалася винести документи товариства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Секретар компанії звернулася в міліцію із заявою про її побиття Тетяною Чорновол.

Водночас у прес-службі Чорновол заявили, що саме на неї було скоєно напад.

Також Чорновол відзначилася неперсональним голосуванням у Верховній Раді. Сама депутатка заявила, що свідомо (!) порушила закон в інтересах держави.

Слід зауважити, що саме подібна поведінка депутатів Австро-Угорського парламенту у Відні, де вони під час сесій грали в карти, читали газети (планшетів тоді не було) та їли, замість того щоб займатися роботою, і змусили молодого талановитого художника Адольфа Гітлера стати політиком. Про це він сам писав в спогадах про свою молодість, коли він навчаючись у Відні на художника, щоб вижити, був змушений працювати на будівництві, а в обід, маючи можливість дозволити собі, як Шурік з легендарної «Операції И», лиш пляшечку кефіру та булочку, молодий ідеолог націонал-соціалізму рушав до Парламенту, куди, на відміну від нинішньої української Ради, вже у той час був дозволений вхід усім виборцям, щоб ті мали змогу побачити, як працюють їхні обранці…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож нардепам на чолі з Чорновол слід бути набагато обачнішими зі своєю поведінкою у сесійній залі і за її межами, адже українці сьогодні, як ніколи раніше, мріють про свого, українського, Адольфа Вісаріоновича Піночета. А мрії мають властивість матеріалізуватися…

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності