Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Зупинка Придніпровської ТЕС – Корбан і Філатов?

Через борги підконтрольного Геннадію Корбану і Борису Філатову підприємства зупинилася Придніпровська ТЕС. Таку думку висловив політолог Вік­тор Пащенко.

Придніпровська ТЕС зупинила останній залишений в роботі енергоблок. Згідно з повідомленням ДТЕК, це сталося через повну відсутність вугілля. Придніпровська ТЕС змушена не працювати, щоб наповнити склади хоча б мінімально необхідною кількістю вугілля до початку опалювального сезону, а жителі міста, починаючи з другої половини осені, були з електрикою і гарячою водою в будинках.

Ключовими проблемами названі: відсутність рішення системної проблеми ввезення необхідної кількості вугілля Україні, а також борги перед Придніпровською ТЕС за електроенергію і гарячу воду.

«Як відомо, за рік перебування при владі в Дніпропет­ровській облдержадміністрації, команда Г. Корбана і його молодшого партнера Б. Філатова підпорядкувала собі практично все комунальне господарство Дніпропетровська. Так, підкон­трольне їм міське комунальне підприємство КОМЕНЕРГОСЕРВІС боргує за тепло і гарячу воду, за інформацією ДТЕК – 203 млн. грн. Як утворився такий борг і куди поділися ці гроші прокуратура Дніпропетровської області поки не повідомляє», – зазначив політолог Віктор Пащенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: МінПром

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності